Coldline
COLDLINE,
PROFESIONÁLNÍ ZKUŠENOSTI
Coldline od roku 1995 navrhuje technologie, které zjednodušují každodenní
práci kuchařů, cukrářů, pekařů, zmrzlinářů a výrobců pizzy.
Ambicí značky je předvídat potřeby trhu nabídkou inovativních řešení pro
konzervaci potravin.
Od majitelů malých bister až po šéfkuchaře ve velkých kuchyních si každý
může vybrat ty nejvhodnější technologie pro své výrobní potřeby.
RODINA V ČELE
Coldline je vedena rodinou, která je věrná svým ideálům: vášeň pro práci
a touha inovovat; pevný základ, který firmě umožnil dosáhnout důležitých
cílů díky neustálému vývoji produktu a použití nejlepších technologií
ve výrobním procesu.
Technologické inovace, jednoduchost formy, modularita a snadné
použití jsou principy, které Coldline inspirují k dalšímu výzkumu a vývoji.
Firma se zavazuje k vytváření technologicky vyspělých řešení, která
nabízejí konkrétní výhody profesionálům v oboru, a která
zároveň šetří přírodu.
NEKOMPROMISNÍ KVALITA
V laboratořích jsou všechna zařízení testována v extrémních podmínkách, takže
nabízejí optimální výkon i při intenzivním používání. Pro zajištění vynikající kvality
jsou všechny firemní procesy pečlivě sledovány kvalifikovanými pracovníky
v souladu s normou UNI EN ISO 9001:2015.
S firemními šéfkuchaři denně studují účinky chladu na jídlo. Každé nové řešení je
testováno v moderním varném centru, které postavili, aby podrobilo zchlazovače
náročným provozním testům. Moderní výrobní centrum je soustředěno na ploše
22 000 m2. Srdcem závodu je automatizovaný systém na zpracování nerezové
oceli, první instalace svého druhu v Evropě.