Gril na gyros elektrický 5 hořákový až 80kg masa

výrobce:MAXIMA
katalogové číslo:09370275
EAN:8719632124856
dostupnost: obvykle skladem v centrálním skladě 8-14 prac. dní
cena bez DPH:22 050,00 Kč

26 680,50 Kč

Popis

Prodávají se sendviče s šawarmou, kebab a další grilované pokrmy jako teplé housky? S tímto profesionálním grilem na kebab s pěti elektrickými hořáky s ochranným sklem Robax snadno ugrilujete až 80 kg masa najednou. Hořáky mají navíc individuálně nastavitelnou teplotu, takže maso je propečené rovnoměrně ze všech stran. Tento gril je ideální pro použití v každé cateringové kuchyni, v prodejnách shawarmy, v grilovacích restauracích, řeckých restauracích, ale také v food truccích a dalších kuchyních po celém světě. Aby bylo zajištěno, že maso bude ugrilováno zlatavě hnědé od shora až dolů, otáčí se špíz jednou za minutu a lze jej nastavit podle vašich představ pro dokonalé propečení. Kromě toho se špíz může otáčet vlevo i vpravo.

Včetně odkapávací misky z nerezové oceli s filtrem

Motor tohoto masivního grilu je umístěn v horní části. Výhodou je, že gril nemusíte pokládat na nízký stůl, abyste měli při krájení dobrý přístup k masu. Speciální elektrický nůž na kebab lze objednat zvlášť pro rychlé a hladké krájení masa. Ve spodní části grilu na šawarmu se nachází vyjímatelná odkapávací miska z nerezové oceli s filtrem. Ten shromažďuje tuk a udržuje pracovní plochu čistou. Nerezové odrazové mřížky na bocích nejsou standardně dodávány, ale lze je objednat zvlášť.

Díly lze mýt v myčce nádobí

Spotřebiče, které přicházejí do styku s potravinami, je třeba po každém použití důkladně vyčistit, aby byla zaručena dobrá hygiena. Kryt i všechny díly jsou vyrobeny z nerezové oceli a snadno se čistí. Vypněte spotřebič, počkejte, až vychladne, a vytáhněte zástrčku ze zásuvky. Poté z grilu vyjměte špíz, desku na maso, odkapávací misku a další části. Chcete-li tyto části vyčistit, můžete je vložit do myčky nádobí nebo je vyčistit ručně vlhkým hadříkem, teplou vodou a jemným mycím prostředkem. Po vyčištění otřete díly do sucha měkkým hadříkem.

 

Výhody a nevýhody

https://www.gastro-cukar.cz/